Za seniore

ORLOV DAR -Terapija za sve bolesti

Problem starenja nije pre svega u fizičkim promenama tela, već u strahu od gubljenja dostojanstva i samopoštovanja usled nemoći

Duša stanuje u stomaku!

Blagotvorno dejstvo preparata ORLOV DAR na očuvanje zdravlja i vitalnost organizma ogleda se u tome što sadrži fantastičnu količinu prEbiotik.

Šta je prEbiotik? Najkraće i najprostije: to je HRANA za naše dobre bakterije.

To su prirodna biljna vlakna, koja nisu svarljiva, a koja naše “dobre bakterije (prObiotici)“, koriste za ishranu.

Prebiotici u ovakvom potpuno prirodnom obliku, nalaze se, pre svega i JEDINO u dijetetskom preparatu ORLOV DAR i nije poznato da postoji bilo kakav, čak ni sličan proizvod namenjen Vašem zdravlju, na čitavoj zemaljskoj kugli, budite uvereni u to!!!

ORLOV DAR podstiče rast i aktivnost naših sopstvenih dobrih bakterija i na taj način pojačava IMUNITET

PrEbiotik ORLOV DAR je prirodno, rastvorljivo, dijetalno, biljno vlakno, koje služi kao rezervni ugljeni hidrat. Ima manju kalorijsku vrednost od ostalih ugljenih hidrata. Razlog leži u njegovoj strukturi koju enzimi za varenje NE MOGU DA SVARE. Zbog toga, on prolazi kroz usta, želudac i tanko crevo bez promena i dospeva u debelo crevo  i tu tek podleže potpunoj fermentaciji od strane selekcionisanih bakterija.

Kao produkt te anaerobne (bez prisustva kiseonika) fermentacije prEbiotika, nastaje bakterijska biomasa: gasovi – CO2, CH4, H2; kratkolančane masne kiseline – sirćetna, propionska, buterna i mlečna kiselina; a oslobođena energija iznosi svega 1,5kCal/g.

ORLOV DAR - prEbiotik -zbog čega je važan za ljudsko zdravlje?

Brz način života i zloupotreba antibiotika dovode do rezistentnosti bakterija na antibiotike. U našim crevima imamo milijarde živih patogenih bakterija, i ne samo bakterija, već i višećelijskih patogenih organizama. Imamo i dobrih, korisnih bakterija, koje treba da očuvamo i umnožimo, a ne da ih ubijamo antibioticima zajedno sa patogenim bakterijama. Šta činimo?

Kada imamo stomačne probleme, posežemo za prObioticima. To i lekari savetuju, ali…sve je to za jednokratnu upotrebu i kratkotrajno, samo za akutna stanja! Hronična stanja zahtevaju mnogo brže i bolje povećanje dobrih bakterija u vašem probavnom sistemu. Kako i čime?  Preparatom ORLOV DAR, razume se!

Kada u telo unesemo ovaj prEbiotikhranu za dobre bakterije, one se na svakih 20 minuta dupliraju, što na kraju dovodi do toga da smo popili više od 1.000 kapsula prObiotika.

PrEbiotik iz ovog preparata HRANI dobre bakterije u crevima (prObiotike), a to su bifidobakterije i laktobacili koji uspešno suzbijaju patogene mikroorganizme, koji inače uzrokuju različite i opasne zdravstvene tegobe.

Prebiotici su potrebni u hrani koja se svakodnevno konzumira i zato je neophodno potrebno uzimati preparat ORLOV DAR kao hranu takođe svakodnevno!
Da rezimiramo: prObiotici su dobre bakterije, a prebiotici su njihova hrana.

Prebiotici su nesvarljiva dijetalna biljna vlakna koja pozitivno deluju na celokupnu crevnu floru.

ORLOV DAR – prEbiotik ima brojna pozitivna dejstva na ljudsko zdravlje, a pre svega:

PODSTIČE JAČANJE IMUNO SISTEMA

Brojna klinička istraživanja pokazala su da prEbiotici u dijetetskom preparatu  ORLOV DAR podstiču stvaranje T- ćelija koje su izuzetno važne za odbrambeni sistem organizma. Ovaj napitak sadrži prirodnu formulu sa posebnom vrstom kultura, vlakana i vitamina čija je osnovna dobrobit vezana za održavanje normalne funkcije imunog sistema.

Najbolji rezultati se postižu redovnom i preventivnom upotrebom, a preporučena doza je dva puta dnevno, najbolje ujutru i uveče.

Dobrobiti su, osim jačanja imuniteta i:

Zdravlje sistema za varenje

Ublažava simptome zapaljenja debelog creva i obnavlja crevnu mikrofloru (zloupotreba antibiotika), olakšava probavu i pražnjenje, zaustavlja prolive izazvane antibioticima, trovanjem ili putnih proliva, otklanja opstipaciju (zatvor), nadutost i grčevi u trbuhu, otklanja ulcerizni kolitis (čirevi: želudac, dvanaestopalačno, tanko i dbelo crevo), Kronova bolest, sindrom iritabilnih creva, infekcije Helicobacter pylori, kod alergija, čak i astme, kardiovaskularnih i malignih bolesti (prevencija raka debelog creva…), vaginalnih infekcija i mokraćnih puteva (Ešerihija koli…), probavne smetnje usled stresa (na nervnoj bazi), dijabetes, trigliceridi i holesterol u krvi, dijete za mršavljenje ili zdravstvene,…

Sprečava osteoporozu

Poboljšanje mineralnog sadržaja kostiju i gustine koštane mase, jer fermentacijom prEebiotika ORLOV DAR dolazi do zakišeljavanja sadržaja debelog creva, što povećava koncentraciju joniziranih minerala, posebno kalcijuma i magnezijuma. To dovodi do mnogo bolje gustine koštane mase, što posebno pogađa stariju populaciju. Organizam posle 30. godine slabo apsorbuje kalcijum i magnezijum, što prEbiotici u dijetetskom preparatu ORLOV DAR mogu da reše, tako što:

-sprečava stvaranje masnoće u organizmu,

-povećava toleranciju na mleko i mlečne proizvode, nastaje poseban BIFIDO efekat (stimuliše selektivno korisne crevne bakterije – bifidobakterije), što simbolizuje efekat majčinog mleka.

Pogodan za dijabetičare

Ima manju kalorijsku vrednost od ostalih ugljenih hidrata, a istovremeno organizam nije u stanju da svari prEbiotik u želucu i tankom crevu, pa je njegov uticaj na nivo šećera u   krvi minimalan, s obzirom na to da se ne razlaže na monosaharide.

Reguliše nivo glukoze

Ukoliko se ORLOV DAR prEbiotik uzima redovno kao hrana, smanjuju se apetit i rizik od dijabetesa tipa 2, jer doprinosi održavanju nivoa glukoze (šećera) u krvi,

-pomoć u sintezi B vitamina i ugradnji određenih jona,

-nadvladava potencijalno štetne bakterije

Kontroliše telesnu težinu i utiče na smanjenje gojaznosti

Za smanjenje težine, dijetetičari uvek preporučuju biljna vlakna, odnosno, prEbiotike preparata ORLOV DAR. Ovi prEbiotici zadovoljavaju apetit i smanjuju unošenje šećera iz hrane u krvotok. Istovremeno, ovaj prEbiotik „ povećava „ zapreminu i usporava proces pražnjenja hrane iz želuca. Utiče na digestivne hormone koji povećavaju osećaj sitosti, što vodi ka manjoj kalorijskoj vrednosti.

To se dešava jer važnu ulogu u osećaju gladi ili sitosti ima šećer u krvi. Ako nivo šećera u krvi opadne do kritičnog nivoa, odmah se javlja osećaj gladi, koji tera ljude da počnu sa jelom, jer se samo na taj način javlja ponovni osećaj sitosti.

Kod osoba koje imaju prekomernu težinu, osećaj sitosti treba da nastupi što pre, nakon unosa hrane.

To je tako , jer se osećaj sitosti javlja nakon 15-20 minuta nakon obroka-to je vreme za koje čovek može uneti velike količine hrane i veliki broj bespotrebnih kalorija. Upravo tada, ORLOV DAR KAO DODATAK ISHRANE SA PREBIOTIKOM, pomaže, jer ako se pije pre obroka, smanjuje količinu konzumirane hrane.

Neutrališe kiselost u organizmu-smanjuje pH vrednost

Dve najpoznatije dobre bakterije u ljudskom organizmu jesu: bifido i laktobacili, a obe proizvode mlečnu kiselinu, koja štiti debelo crevo. Niža pH vrednost (bazna sredina), u debelom crevu, znači manji rizik od RAKA, jer se zaustavljaju prokancerogeni enzimi.

Ove dobre bakterije, proizvode i butirat, koji „nagovara“ ćelije kancera da izvrše samoubistvo (apoptozu).

One povećavaju i antioksidans glutation u crevima i tako pomažu IMUNITETU.

Blagotvorno deluje na srce

Istraživanja pokazuju da biljna vlakna, prEbiotici, koje sadrži ORLOV DAR, pomažu u smanjenju nivoa holesterola i nivoa glukoze u krvi. ORLOV DAR poboljšava razmenu lipida-fosfolipida, holesterola i triglicerida. Tako pomaže u zaštiti od kardiovaskularnih oboljenja i ublažava posledice, ako su takva stanja prisutna.

Redovan i dovoljan unos biljnih vlakana prEbiotika ORLOV DAR, uslovljava niži krvni pritisak i smanjen rizik od hipertenzije, srčanih bolesti i metaboličkog sindroma.

Zbog čega je najbolja kombinacija prEbiotika u kombinaciji sa obranim fermentisanim mlekom kao što je to u preparatu ORLOV DAR?

U praksi se pokazalo da ovaj prEbiotik popravlja rad creva kod starijih osoba i izuzetno je koristan za crevnu floru, ali jedino ako je udružen, odnosno ugrađen (inkorporiran), u fermentaciju sa dobrim bakterijama, koje drže pod kontrolom one loše bakterije, pa je ovaj vid unosa prEbiotika, jedan od najboljih.

Zbog toga je optimalno rešenje upotreba preparata ORLOV DAR, čija je prirodna formula idealna za vašu svakodnevnu, izbalansiranu ishranu.                      

Unos ovih prEbiotika, čak i u visokim dozama, ne uzrokuje mortalitet, morbiditet, trovanje organa, ne ugrožava reproduktivno zdravlje, ne utiče negativno na razvoj, niti ima kancerogeno delovanje.

Period korišćenja preparata ORLOV DAR?

Nije ograničen, jer je dijetetski preparat ORLOV DAR hrana i preporučuje se konzumacija kao deo uravnotežene ishrane tokom celog života.

Neverovatan je podatak da u debelom crevu živi milijarde dobrih i loših bakterija koje imaju težinu od neverovatnih 1,5 do 2,3kg i više! Idealna ravnoteža između dobrih i loših bakterija je: 85% -100% dobrih i 0%-15% loših. Preporučeni dnevni unos nerastvorljivih biljnih vlakana je od 25-30 gr, i to kroz ishranu ili dodatkom dijetetskog preparata ORLOV DAR.

Samo jedna kesica od 60 gr preparata ORLOV DAR sadrži 13,3 gr prEbiotika, što je najbolji način da se vrati i zadrži zdravlje debelog creva, a time uspešno i trajno reše zdravstveni problemi koji vuku poreklo upravo iz disfunkcije rada debelog creva i mikroflore u njemu.

ORLOV DAR je funkcionalna hrana!

Preporuka: uz ORLOV DAR obavezno uzimajte dovoljne količine vode svaki dan. Preporučujemo da postepeno povećavate količinu preparata dok ne dostignete dnevnu dozu. Ako uzimate lekove ili druge dodatke ishrani, uzmite ih bar 2 sata pre ili posle uzimanja preparata ORLOV DAR.

IZABERITE PRAVI PAKET ZA VAS. PORUČITE VEĆ DANAS