ORLOV DAR

kontroliše telesnu težinu i utiče na smanjenje gojaznosti

baner Gojaznost

Za smanjenje telesne težine, dijetetičari uvek preporučuju biljna vlakna, odnosno, prEbiotike preparata ORLOV DAR. Ovi prEbiotici zadovoljavaju apetit i smanjuju unošenje šećera iz hrane u krvotok. Istovremeno, ovaj prEbiotik „ povećava „ zapreminu i usporava proces pražnjenja hrane iz želuca. Utiče na digestivne hormone koji povećavaju osećaj sitosti, što vodi ka manjoj kalorijskoj vrednosti.

To se dešava jer važnu ulogu u osećaju gladi ili sitosti ima šećer u krvi. Ako nivo šećera u krvi opadne do kritičnog nivoa, odmah se javlja osećaj gladi, koji tera ljude da počnu sa jelom, jer se samo na taj način javlja ponovni osećaj sitosti.

Kod osoba koje imaju prekomernu težinu, osećaj sitosti treba da nastupi što pre, nakon unosa hrane.

To je tako , jer se osećaj sitosti javlja nakon 15-20 minuta nakon obroka-to je vreme za koje čovek može uneti velike količine hrane i veliki broj bespotrebnih kalorija.

Upravo tada, ORLOV DAR KAO DODATAK ISHRANE SA PREBIOTIKOM, pomaže, jer ako se pije pre obroka, smanjuje količinu konzumirane hrane.

orlov dar proizvod

Da li ORLOV DAR reguliše nivo glukoze?

Ukoliko se ORLOV DAR prEbiotik uzima redovno kao hrana, smanjuju se apetit i rizik od dijabetesa tipa 2, jer doprinosi održavanju nivoa glukoze (šećera) u krvi, pomaže u sintezi B vitamina i ugradnji određenih jona i nadvladava potencijalno štetne bakterije istovremeno.

To znači i da je ORLOV DAR pogodan za dijabetičare?

Ima manju kalorijsku vrednost od ostalih ugljenih hidrata, a istovremeno organizam nije u stanju da svari prEbiotik u želucu i tankom crevu, pa je njegov uticaj na nivo šećera u krvi minimalan, s obzirom na to da se ne razlaže na monosaharide.

Istraživanja pokazuju da biljna vlakna, prEbiotik , koje sadrži ORLOV DAR, pomažu u smanjenju nivoa holesterola i nivoa glukoze u krvi.

TABELE KOJE PRIKAZUJU NEKE OD ELEMENATA KOJIMA SE ORLOV DAR BORI PROTIV GOJAZNOSTI

ORLOV DAR poboljšava razmenu lipida-fosfolipida, holesterola i triglicerida?

ORLOV DAR sadrži prEbiotik,  koji organizam koristi u svrhu zamene masnoća i u tom slučaju se  1 gram masti zamenjuje  sa 0,25 grama ovog prEbiotika.

Unos ovih prEbiotika, čak i u visokim dozama, ne uzrokuje mortalitet, morbiditet, trovanje organa, ne ugrožava reproduktivno zdravlje, ne utiče negativno na razvoj, niti ima kancerogeno delovanje.

Iskustva korisnika

IZABERITE PRAVI PAKET ZA VAS. PORUČITE VEĆ DANAS