OSLOBODITE SE ŠEĆERNE BOLESTI!

dijabetes slide 1

Početak šećerne bolesti je već poodmaklo stanje čiji simptomi ne zvone na uzbunu i zato ga je teško otkriti! Dijagnoza se uspostavi tek kad se javi neki drugi zdravstveni problem. Poremećena glukozna tolerancija udružena sa metaboličkim sindromom nosi veliki rizik,  ne samo za pojavu dijabetesa tipa 2, već i za pojavu ateroskleroze, kardiovaskularnih bolesti i karcinoma.

Hipoglikemija – kada je nivo šećera u krvi veoma nizak, oseća se glad, drhtavica, hladno preznojavanje, konfuzije…i sva druga stanja koja dovode do srčanog ili moždanog udara!

Hiperglikemija – kada je nivo šećera u krvi veoma visok, oseća se pojačana žeđ i apetit, učestalo noćno mokrenje…i drugi simptomi koji prouzrokuju invaliditet i komu!

  1. Infekcija parazitima
  2. Infekcija HA virusom
  3. Prisustvo zagađivača (metanola i teških metala)
  1. Infekcija parazitima

Dijabetes kao bolest na fizičkom nivou: svi dijabetičari u svom pankreasu imaju istog parazita, jednu vrstu metilja eurytrema pancreaticum, stočni metilj pankreasa. Odakle nam? Mlečni proizvodi, meso i brza hrana, nedovoljno termički obrađena sadrži dovoljno ove parazitoze da zarazi svu ljudsku populaciju.

Postavlja se pitanje zbog čega se u ranija vremena dijabetes nije pojavljivao kao epidemija, već danas u ovom savremenom dobu? Odgovor je sledeći: Eurytrema se neće naseliti i namnožiti u našem pankreasu ukoliko nije prisutan metil-alkohol (metanol). To je zagađivač koji se nalazi u svoj prerađenoj hrani, flaširanoj vodi, gaziranim pićima, veštačkim zaslađivačima, preparatima za bebe čak…Metanol se upotrebljava za dezinfekciju opreme koja se koristi u proizvodnji. Ne koristite išta iz konzerve, tetrapaka ili boce i bilo koju prerađenu hranu.

To je razlog zbog čega naši preci nisu imali šećernu bolest, a danas je srećan svako ko je odloži li srećom izbegne.

ORLOV DAR ubija ovu parazitozu i uklanja metanol iz organizma i zato se potreba za insul## može prepoloviti za par nedelja (ili još pre!).

Budno proveravajte šećer u krvi. Pankreas se sa svojim sićušnim ostrvcima koja proizvode insul## oporavlja veoma brzo. Čak iako je 90% njih bilo uništeno, što je zahtevalo svakodnevne inekcije insul## , bar polovina njih može da se oporavi i regeneriše tako da insul## više ne bude potreban.

I same inekcije insul### mogu da budu zagađene metil-alkoholom i teškim metalima i to je ironija da nešto što treba da Vam poboljša stanje ustvari pogoršava. Isto se odnosi i na veštačke zaslađivače koji umesto da pomognu, odmažu.

  1. Infekcija HA virusom

Svi dijabetičari u svom pankreasu imaju i viruse od kojih je HA virus najprisutniji. Taj virus raste na koži kao bradavica, ali se prilično rasprostranjuje i unutar tela, u slezini ili jetri pored pankreasa. Ovaj virus se izbacuje u prostor unutrašnjosti našeg tela iz metilja i bakterija u pankreasu.

  1. Prisustvo zagađivača (metanola i teških metala)

ORLOV DAR radi na ćelijskom nivou, što znači da kontroliše i prisustvo svih materija, pa i teških metala u neorganskom obliku u organizmu. Olovo, živa, bakar i ostali teški metali su „ magnet „ za sve viruse, bakterije, parazite i helmintoze. Ima ih u zubnim plombama, posuđu, kozmetici, hrani…

ORLOV DAR čisti sve teške metale i zaprljanja iz tela.!

Kako je moguće da je ovaj dijetetski preparat ORLOV DAR tako univerzalan i tako svemoćan?

ORLOV DAR je „pametni lek“ koji sam zna šta treba u kom trenutku da uradi i šta je najbolje za svakoga ponaosob.

DIJABETES Novakovic 834x1024 1 1

ORLOV DAR, kao dijetetski preparat, kao dodatak ishrani, rešava i eliminiše ovakva duboka hronična stanja, prepoznaje ih čak i ako ne daju vidljive simptome. ORLOV DAR je razumna kombinacija biljnih hipoglikemika, poznata vekovima i dostojno potvrđena u praksi. Njegov efekat je sličan efektima sulfona i biguanidaORLOV DAR ima i pankreatično i van pankreatično delovanje. ORLOV DAR stimuliše β ćelije pankreasa, povećava periferno korišćenje glukoze i zadržava glikogenolizu. Osim toga, ORLOV DAR štiti krvna i nervna tkiva od degenerativnih promena i štiti i jača jetru. ORLOV DAR je imunoregulator, ispravlja poremećaje metabolizma i smanjuje povratne infekcije.

ORLOV DAR je zaštitni kišobran od svih degenerativnih promena koje prate dijabetes.

Sledeće tabele pokazuju samo deo onoga šta sadrži ORLOV DAR i što mu omogućava da uradi tačno to što treba, a naglasak je na problemu dijabetesa:

ORLOV DAR kao rešenje problema šećerne bolesti!

Dok se uz pomoć preparata ORLOV DAR oporavljate od dijabetesa, veoma je važno da svakodnevno proveravate nivo šećera u svojoj krvi. Poboljšanje je toliko brzo, tako da već sa sledećom inekcijom ili tabletom možete dobiti previše insul###! Smanjite doze tako da odgovaraju Vašim stvarnim potrebama, ali uvek uz saglasnost svog izabranog lekara.!

ORLOV DAR kao preventiva preddijabetesa - sprečite na vreme šećernu bolest!

Preddijabetes je podmuklo stanje koje nema jasne simptome, ali može da pređe u dijabetes tipa 2. Ako se otkrije na vreme, uz dijetetski preparat  ORLOV DAR, Vi ćete se na vreme osloboditi te opasnosti. Teško je, ali je dobro osloboditi se loših životnih navika, što, na žalost neće sprečiti razvoj ove teške bolesti iz prostog razloga što je uzrok ovog oboljevanja, kao i drugih bolesti, INFEKCIJA. Dijetetski preparat ORLOV DAR Vam pruža mogućnost da živite i dalje uz svoja zadovoljstva, ne odričući se čak i loših navika, a da sačuvate svoje zdravlje.

IZABERITE PRAVI PAKET ZA VAS. PORUČITE VEĆ DANAS